sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Onwards!

Yahoo, meillä sujuu yhä! Tällä viikolla täytettiin suunnitellusti sisältöä ja jaettiin opettajilta tulleita viisauksia. Saimme kaiken viime viikolla tarpeelliseksi todetun suurilta osin hoidettua.
Sääntöjä on nyt 16:een lajiin ja lisää tehdään jatkuvasti. Äppimme alkaakin olla MVP-vaiheessa. Mahtavaa! Alkukurssin päänhakkauksen jälkeen on piristävää nähdä ryhmän idean toimivan.

Tällä viikolla pohdimme myös loppuraporttia ja Grand Finalen esitystä. Harkitsemme valtaavamme ständin takaa tilaa kuten assari ehdotti, mutta kenties vasta paikanpäällä selviää voiko tilaa käyttää suunnittelemallamme super salaisella tavalla.

Opettajilta saimme palautetta, että äpistä voisi hyvinkin olla hyötyä. Kehitysehdotuksina toivottiin profiileja oppilaille sekä tietoa siitä, mitä pelejä on minkäkin luokan kanssa jo pelattu vaihtelun takaamiseksi. Nämä ovat hyviä ehdotuksia! Demoversioon ne eivät kuitenkaan taida ehtiä, mutta pannaanpa ne mieleen mahdollista jatkokehitystä varten.

Emme taaskaan kokeneet merkittäviä takaiskuja. Aika oli kaikilla tiukilla, mutta homma eteni joka tapauksessa.

Seuraavaksi jatketaan sisällön kehitystä. Pelejä ei koskaan voi olla liikaa, vaikka nykyisellä määrällä pystyykin äppiä jo hyvin demoamaan. Ensi viikolla oleelliseksi tulee myös posterin toteutus sekä äpin rankka testaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti