sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Välillä sujuu!

Homma etenee! Tällä viikolla äpin testiversio on saanut sisältöä. Säännöt peleihin on pyritty selittämään niin läpikohtaisesti, että ne pystyy ymmärtämään vaikkei pelistä olisi ennen kuullutkaan.


Saimme tapeltua laskelmamme myös plussan puolelle. Tämä toteutettiin lisäämällä tavoitetta lisenssin hankkiville peruskouluille ja vähentämällä työntekijöiden määrä kahteen. Luultavasti tällaisen muutoksen toteuttamiseksi markkinointia tulisi tehostaa, jolloin kaikkea alkupääomaa ei voisi käyttää äpin kehitykseen. Ylistetään siispä taas Castoria, jolle palkaksi riittää suoritus HOPSiin.



Kuinka monta koulua hankkii lisenssin? (kerroin)
Peruskoulujen lukumäärä Suomessa
2400
0,15
Lukioiden lukumäärä Suomessa
400
0,1
Yhden lisenssin hinta (€/kk)
20




Tulot (€/kk)
8000




Applikaatioon tarvittavat miestyökk:t
15

Miestyökk:n hinta (€)
4000

Tarvittava alkupääoma (€)
60000




Työntekijöiden lukumäärä
2

Keskimääräinen palkka (€/kk)
3000

Menot alun jälkeen (€/kk)
6000




Voitto/tappio (€/kk)
2000
<-- Jee, tehdään voittoa!


Suoritimme myös työnjakoa ja aikataulutusta. Siihen pääsee tutustumaan täällä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iYdNr_XWJsM63mW8xKwDTN_QoD7bEHyUBx5Y6bdtJME/

Tämän viikon aiheena on ollut myös yhteydenotot liikunnanopettajiin. Näiden yhteydenottojen tuloksia päästään puimaan yhdessä seuraavassa ryhmätapaamisessa maanantaina.
Ryhmä ei ole kokenut tällä viikolla takaiskuja. Huh! Niitä ei enää kaivatakaan. Työtahtia on kuitenkin hieman vielä kiristettävä jotta sisältöä saadaan varmasti tarpeeksi. Tyhjä äppi on jokseenkin hyödytön, emmekä halua hienon alustan jäävän tarpeettomaksi.

Seuraavaksi lähdetään avaamaan liikunnanopettajien vastauksia, tai jos niistä on suurta puutetta, päätetään suoraan itse millaista sisältöä lähdetään tuottamaan lisää. Äpin ulkoasua tulee pikkuhiljaa lähteä miettimään, vaikka eipä se silmä raasta nytkään. Tärkeää on myös päättää tarvittavat filteröintiparametrit, joista äppiin on tähän mennessä toteutettu vain “sisäpeli vai ei”-valinta. Tätä yritettiin kertaalleen chatissa käydä läpi, mutta kiireen vuoksi se lässähti. Seuraavassa tapaamisessa siispä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti