maanantai 30. lokakuuta 2017

Tenttejä ja tapaamisia


Tällä viikolla emme ehtineet työstämään ratkaisuamme eteenpäin tenttiviikon vuoksi. Projektimme on tässä vaiheessa noin viikon jäljessä, joten joudumme tulevilla viikoilla kirimään aikataulua. Tapasimme kuitenkin aiheemme antajaa sekä assistenttia, joilta saimme hyviä ideoita ja varmistusta omille ideoillemme.  Ensi viikon agendamme on saada “fyysinen” prototyyppi kehitettyä ja aloittaa hyvin aggressiivinen käyttäjätestaus. Suuntamme tästä eteenpäin on ottaa yhteyttä ylä- ja ala-asteiden liikunnanopettajiin tai mahdollisesti koululiikuntaliittoon, ja tutkia olisiko sillä suunnalla mahdollisesti kysyntää ratkaisullemme.

Tämä oli ensimmäinen tapaaminen aiheemme antajan kanssa, joten esittelimme koko prosessimme kurssin alusta tapaamispäivään asti. Kokonaisuutena hänen mielestään olemme hyvillä jäljillä ja ratkaisumme on suhteellisen samanlainen, kuin mitä hän oli ajatellutkin. Hän antoi meille vielä idean siitä, miten tuotettamme voisi käyttää eri lajien valmennustarkoituksiin. Koska tämä veisi fokustamme sivuun nykyisestä suunnasta, päätimme, että lisäämme tämänkaltaista toiminnallisuutta protoomme lisävarusteena tuotekehityksen loppuvaiheessa jos meille jää aikaa. Jos aikaa ei jää, tämä idea jää vain konseptuaaliselle tasolle. Lisäksi aiheemme antaja ehdotti, että voisimme kerätä jo olemassa olevia outoja pelejä ryhmämme ulkopuolelta, esimerkiksi koulujen liikunnanopettajilta, prototyyppimme sisällön lisäämiseksi.

Saimme myös assisntentilta hyviä ideoita. Hän näki hyvänä ideana ottaa yhteyttä kouluihin, sillä tämä voisi antaa meille tietyntapaisentapaisen asiantuntijan outojen pelien implementoinnista oikeassa elämässä ja lisäksi tämä voisi tarjota meille kokonaan uuden markkinan. Assistentti ehdotti meille mallia, jossa käyttäjämme voisivat ehdottaa sääntömuutoksia peleihin ja täten tuottaa sisältöä palvelullemme. Tämä on ehdottomasti mahdollisuus, mutta ryhmän täytyy tarkemmin tutkia, onko tämä toteutettavissa tämän kurssin puitteissa ja ajaako tämä agendaamme oikeaan suuntaan. Kävimme assistentin kanssa läpi myös ryhmämme vertaispalautteen. Ryhmän jäsenet tuntuvat olevan tyytyväisiä toistensa työpanokseen ryhmän aikataulusta jälkeenjäämisestä huolimatta. Assistentin mukaan ryhmän pitäisi korottaa viikoittaisia työtunteja. Tämä on ryhmämme mielestä hyvin tarpeellista, ellei jopa välttämätöntä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti